מסעדה צריכה לפעול לאורך זמן ולהישאר עדכנית כדי שהלקוחות ימשיכו לפקוד אותו ולפרנס את הבעלים והעובדים. אין זה פשוט במציאות של היום ולכן כל מי שמנהל בית קפה או מסעדה שוכר מדי פעם שירות מקצועי של ייעוץ למסעדות על מנת לוודא שאין משהו שהוא יכול לעשות על מנת למקסם עוד יותר את אופן העבודה שלו ואת הרווחים שלו. במקרים רבים בתהליך הייעוץ עולים רעיונות לשינויים בתפריט, בעיצוב המסעדה או באופן ההתנהלות והשינויים האלה, גם אם הם נראים כקטנים יכולים לעשות הרבה מאד. בזכות השינויים האלה המסעדה יכולה לצמוח ולהתפתח או לפנות גם לקהלי יעד שעד כה היא לא פנתה אליהם.
מתי כדאי לפנות לקבלת ייעוץ למסעדות?
כל בעל מסעדה יכול למצוא את עצמו בעיתוי כזה או אחר במצב שבו הוא מרגיש שהעסקים מדשדשים ואולי כדאי לקבל ייעוץ למסעדות על מנת לבצע סיעור מוחות עם אנשי מקצוע וכך לחשוב על רעיונות חדשים לרענן את המסעדה, את המנות ואת ההתנהלות היומיומית. תהליך כזה חייב להתבצע על ידי אנשי מקצוע וגם חייב להיות מותאם אישית לכל מסעדה ולכל בעל מסעדה על מנת להשיג את המטרות והיעדים שהוא מציב לעניין. בדרך זו אפשר לבחון את כלל הפעולות המבוצעות על ידי המנהלים והעובדים כדי לוודא שהן עדיין רלוונטיות וכך להבין איך כדאי לשנות לטובה.
מי יכול לתת ייעוץ לעסקים בתחום הקולינריה?
לא כל יועץ עסקי מציע שירותים גם לעסקים בתחום המזון והקולינריה ולכן ייעוץ למסעדות חייב להתבצע על ידי מי שמכיר את התחום, פועל בו ויכול לייעץ על בסיס ניסיון רב שנים. בזכות הניסיון יהיו לו שלל רעיונות שהוא הציע גם למסעדות או בתי קפה אחרים שנחלו הצלחה וכך עוד לקוח שלו יכול להיות מרוצה ולשדרג את ההתנהלות של המסעדה שלו כך שתצליח הרבה יותר מכמה שמצליחה כעת.
newREST מציעים מגוון שירותי ייעוץ וליווי לעסקים בתחומי האוכל והקולינריה, עם ידע וניסיון משולב מעולם הניהול והמטבחים.